Informació rellevant

NOU SENYAL PER A PROTEGIR A LES PERSONES USUÀRIES VULNERABLES

La Direcció General de Trànsit ha publicat una instrucció en què es defineix el nou senyal d'advertència de perill d'angles morts en vehicles de transport de passatgers i mercaderies. El seu objectiu és advertir a les usuàries i usuaris vulnerables del perill que suposa situar-se en alguna d'aquestes zones no visibles quan s'aproximin a aquests vehicles senyalitzats per així evitar riscos.

Aquesta mesura és de caràcter voluntari i eminentment urbà. La podran portar els vehicles de repartiment, distribució de mercaderies, autobusos urbans, escolars i camions pesats.

Per a més informació consulteu: https://www.barcelona.cat/mobilitat/ca/actualitat-i-recursos/noticies/nou-senyal-dangles-morts-a-mes-de-2-000-vehicles-municipals_1106752 

ANUL·LACIÓ DE LES PARADES D'ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT DE AV. Mª CRISTINA

Informem als usuaris de ZonaBus que les parades d’encotxament i desencotxament de l'Av. Mª Cristina han estat anul·lades per obres.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona i recordem que a la nostra web poden consultar altres zones disponibles properes a aquesta ubicació.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Subscriu-te als avisos