Informació rellevant

CURSA JEAN BOUIN- AFECTACIONS DEL TRÀNSIT A MONTJUÏC

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, el proper diumenge 27 de novembre de 09:00 a 14:00h hi hauran diferents talls de trànsit per Montjuïc. Preguem que tingueu en compte aquest fet a l’hora de programar les visites en aquesta zona 
Per a mes informació https://ajuntament.barcelona.cat/sants-montjuic/es/guia-del-distrito/agenda/99a-cursa-jean-bouin-mundo-deportivo-trofeu-internacional-ciutat-de-barcelona_99400145671

Ampliació Zona Blava (MNAC)

S’han habilitat 5 places extra de Zona Blava al MNAC (Montjuïc). 

 
Nova plaça d’encotxament i desencotxament a Ciutat Vella

A partir del 29 d’agost, es posa en servei una nova plaça de Zona Bus d’encotxament i desencotxament al carrer Trafalgar (número 56). Es tracta d’una zona de parada amb reserva exclusiva per a PMR, escolars i hotels agremiats de l’entorn. El temps màxim de parada és de 10 minuts. 
Recordar que, a causa de les obres de Via Laietana, la parada d’Antoni Maura resta fora de servei. 

 
Noves places d'encotxament i desencotxament a l'entorn de La Pedrera

S'habiliten dues noves places d'encotxament i desencotxament al carril bus de l'Avinguda Diagonal sentit Besòs, entre els carrers Roger de Llúria i Bruc. Aquestes noves places es troben a 4 minuts caminant de La Pedrera. La plaça existent del carrer Provença funcionarà només amb reserva exclusiva per  a PMR i escolars.

L'Estació Barcelona Nord s'incorpora a l'SPRO

A partir del 19 de juliol, es podran dur a terme les operacions d'estacionament, encotxament i desencotxament d'autocars discrecionals a l'Estació Barcelona Nord de manera més còmoda i àgil amb l'app SPRO. 

 
ANUL.LACIÓ ZONA BLAVA POLVORÍ

Informem als usuaris de Zonabus que les places de zona blava per a autocars situades al carrer Polvorí  quedaran fora de servei de manera temporal.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Subscriu-te als avisos