Benvinguts a Zona Bus

Barcelona disposa d’un conjunt de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics, que es troben properes als punts de major atractiu de la ciutat i els hi fan més fàcil i ordenat l’estacionament i les parades.

ZonaBus.cat proporciona informació detallada de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics.

Telèfon contacte ZonaBus 93 3308799 (dilluns a divendres 8-15 h)

reserveszonabus@bsmsa.cat

CAVALCADA DE REIS Dia 5 de gener de 2023

    Inici cavalcada: a les 18.00 hores.

    Hora prevista de final de la cavalcada: a les 21.30 hores.

    Itinerari Cavalcada

Muntatge: pg. Circumval·lació.
Sortida: av. Marqués de l’Argentera / pg. Circumval·lació – av. Marquès de l’Argentera – pg. Isabel II (calçada mar en sentit contrari) – pl. d’Idrissa Diallo – pg. Colom (calçada mar en sentit contrari) – Portal de la Pau (costat mar en sentit contrari) – pg. Josep Carner (calçada mar en sentit contrari) – pl. Drassanes (costat Besós) – av. Paral·lel (calçada Besós) – rda. Sant Pau – Compte d’Urgell – Sepúlveda – av. Paral·lel (calçada Llobregat en sentit contrari) – pl. Espanya (calçada mar en sentit contrari) – av. Reina Maria Cristina – av. Francesc Ferrer i Guàrdia (final oficial de la cavalcada) – vial d’accés al Palau 7 (façana posterior) – Pavelló 7 (Fira Montjuïc).

    Restricció de la circulació a dins de la ciutat als vehicles amb un pes superior als 3.500 kg (excepte els de servei públic), des de les 16.00 a les 22.00 hores.
            Restricció del trànsit als vehicles privats i al transport en superfície a les vies del recorregut de la cavalcada, des de les 17.00 a les 21.30 hores.

    Quedaran afectades durant la celebració de la Cavalcada les sortides de la B-10, en sentit Llobregat, la 21 i la 22 i, en sentit Besós, la 21.
 

Noves places d’estacionament al carrer Doctor Aiguader.

A partir de demà dia 29 de desembre, la Zona Bus disposarà de noves places d’estacionament (màxim 2 hores) al carrer Doctor Aiguader.
Aquest nou espai de Zona Bus, que donarà servei per realitzar operacions d’estacionament d’autocars de màxim 2 hores, funcionarà de la forma següent:
 
Tram 1: de 8.00 a 20.00h disponible per estacionar autocars (màxim 2 hores)
Tram 2: de 8.00 a 15.00h disponible per estacionar autocars (màxim 2 hores)

 
Recordar que, a partir del 31 de desembre, l’aparcament de Moll d’Espanya romandrà tancat.

 
La Font Màgica i les fonts de l'eix Maria Cristina romandran apagades

La Font Màgica i les fonts de l'eix Maria Cristina romandran apagades a causa de l'activació del protocol de sequera a la ciutat de Barcelona. Durant aquest període, no es farà l'espectacle de la Font Màgica.
La Font Màgica, excepcionalment, participarà en l'espectacle de Cap d'Any amb un passi de música, llums i aigua.

Ampliació Zona Blava (MNAC)

S’han habilitat 5 places extra de Zona Blava al MNAC (Montjuïc). 

 
Nova plaça d’encotxament i desencotxament a Ciutat Vella

A partir del 29 d’agost, es posa en servei una nova plaça de Zona Bus d’encotxament i desencotxament al carrer Trafalgar (número 56). Es tracta d’una zona de parada amb reserva exclusiva per a PMR, escolars i hotels agremiats de l’entorn. El temps màxim de parada és de 10 minuts. 
Recordar que, a causa de les obres de Via Laietana, la parada d’Antoni Maura resta fora de servei. 

 
Noves places d'encotxament i desencotxament a l'entorn de La Pedrera

S'habiliten dues noves places d'encotxament i desencotxament al carril bus de l'Avinguda Diagonal sentit Besòs, entre els carrers Roger de Llúria i Bruc. Aquestes noves places es troben a 4 minuts caminant de La Pedrera. La plaça existent del carrer Provença funcionarà només amb reserva exclusiva per  a PMR i escolars.