Benvinguts a Zona Bus

Barcelona disposa d’un conjunt de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics, que es troben properes als punts de major atractiu de la ciutat i els hi fan més fàcil i ordenat l’estacionament i les parades.

ZonaBus.cat proporciona informació detallada de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics.

Telèfon contacte ZonaBus 93 3308799 (dilluns a divendres 8-15 h)

ZONA BUS AVDA DIAGONAL

Degut a les obres per a unificar el tramvia, a partir del 2 de maig es procedirà a modificar la ubicació de les parades Zona Bus d’encotxament i desencotxament de l’avinguda Diagonal. Les noves places estaran ubicades en l’entorn immediat de l’avinguda Diagonal, en l’encreuament dels carrers Consell de Cent i Padilla.

Ben aviat, s’habilitaran noves places d’estacionament als carrers Padilla i Castillejos (entorn Auditori) . D’altra banda, es mantindran les places d’estacionament existents al c. Diputació i al c. Padilla
 

NOVA OPERATIVA A LA PARADA DE LA PEDRERA


Informem als usuaris de ZonaBus que la parada d'encotxament i desencotxament de la Pedrera passa aser d'ús exclusiu amb reserva i només per a autocars que transportin estudiants, fins a Batxillerat, o persones amb mobilitat reduida. Les reserves s´hauran de fer a través del nostre web, a l'apartat de La Pedrera.

PROPERAMENT es comunicarà la data d'inici d'aquesta nova regulació. 

ANUL.LACIÓ ZONA BLAVA POLVORÍ

Informem als usuaris de Zonabus que les places de zona blava per a autocars situades al carrer Polvorí  quedaran fora de servei de manera temporal.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

ANUL·LACIÓ DE LES PARADES D'ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT DE AV. Mª CRISTINA

Informem als usuaris de ZonaBus que les parades d’encotxament i desencotxament de l'Av. Mª Cristina han estat anul·lades per obres.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona i recordem que a la nostra web poden consultar altres zones disponibles properes a aquesta ubicació.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.