Benvinguts a Zona Bus

Barcelona disposa d’un conjunt de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics, que es troben properes als punts de major atractiu de la ciutat i els hi fan més fàcil i ordenat l’estacionament i les parades.

ZonaBus.cat proporciona informació detallada de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics.

Telèfon contacte ZonaBus 93 3308799 (dilluns a divendres 8-15 h)

Cursa de la Dona, diumenge 21 de novembre de 2021

Aquest any es disputarà la sisena prova del XVII Circuit de la cursa de la Dona. La cursa es realitzarà enguany sobre un nou recorregut d'uns 8,2 quilòmetres, aproximadament, amb sortida en l'avinguda de la Reina Maria Cristina (Fonts de Montjuïc) i arribada en l'avinguda de Rius i Taulet.

Amb motiu de la cursa de la Dona que se celebrarà el diumenge 21 de novembre, et detallem informació d’interès sobre el recorregut aquí.

 
ZONA BLAVA CARRETERA DE MIRAMAR 15 FORA DE SERVEI

Informem els usuaris de ZonaBus que, el dia 23 de novembre des de les 14:00h fins a les 22:00h, el tram de zona blava ZonaBus situat a la Carretera Miramar 15, quedarà fora de servei.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l'hora de programar visites a la zona.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

NOU SENYAL PER A PROTEGIR A LES PERSONES USUÀRIES VULNERABLES

La Direcció General de Trànsit ha publicat una instrucció en què es defineix el nou senyal d'advertència de perill d'angles morts en vehicles de transport de passatgers i mercaderies. El seu objectiu és advertir a les usuàries i usuaris vulnerables del perill que suposa situar-se en alguna d'aquestes zones no visibles quan s'aproximin a aquests vehicles senyalitzats per així evitar riscos.

Aquesta mesura és de caràcter voluntari i eminentment urbà. La podran portar els vehicles de repartiment, distribució de mercaderies, autobusos urbans, escolars i camions pesats.

Per a més informació consulteu: https://www.barcelona.cat/mobilitat/ca/actualitat-i-recursos/noticies/nou-senyal-dangles-morts-a-mes-de-2-000-vehicles-municipals_1106752 

ANUL·LACIÓ DE LES PARADES D'ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT DE AV. Mª CRISTINA

Informem als usuaris de ZonaBus que les parades d’encotxament i desencotxament de l'Av. Mª Cristina han estat anul·lades per obres.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona i recordem que a la nostra web poden consultar altres zones disponibles properes a aquesta ubicació.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.