FAQ's

Podem fer ús de la reserva de Sagrada Família sense entrada al Temple?
No, aquesta reserva només es pot fer ús, si prèviament s'ha comprat l'entrada col·lectiva, i es reuneixen els requisits per poder accedir a l'àrea d'exclusió que envolta la Sagrada Família.  
Hi ha aparcament per autocars turístics a Park Guell?
Els autocars dels grups que visiten el Park Güell poden reservar una plaça d'aparcament en el moment de la compra de l'entrada. Això els dona dret a hora i mitja d'estacionament a l'aparcament de la Zona Bus. El preu d'aquesta reserva és de 18 euros. IMPORTANT: Només podran accedir a l'aparcament aquells autocars que tinguin una reserva prèvia o els autoritzats. No s'admet l'estacionament a rotació.
Quins vehicles tenen la consideració d'autocars?
Autobús o autocar: automòbil que tingui més de nou places inclosa la del conductor, destinat per la seva construcció i condicionament, al transport de persones i els seus equipatges. S'inclou en aquest terme el troleibús, vehicle connectat a una línia elèctrica i que no circula per raïls. A partir de 10 places el vehicle ja és considerat un autocar.
Hi ha límit d'estacionament Zona Blava Autocars al HUB Montjuic?
No, de manera extraordinària, al HUB de Montjuïc es pot estacionar sense límit de pagament mentre estigui activa la Zona Blava Zona bus (DLL a DG de 08:00 a 20:00) A la resta de la Ciutat de Barcelona, el temps màxim d'estada per operació a la Zona Blava Zona bus és de dues hores.
La Reserva de Ciutat Vella, és una reserva d'estacionament?
No, la reserva de Ciutat Vella és una Zona per encotxar i desencotxar exclusivament, no podent estacionar a aquesta. A més, aquesta zona només la poden utilitzar, fent abans la reserva, els grups de PMR , els escolars de menys de 16 anys i els hotels agremiats al Gremi d'Hotels de Barcelona.
Amb quina antelació màxima puc fer una reserva a Ciutat Vella?
Els temps màxim d'antelació per poder reservar l'espai de Ciutat Vella és de 7 dies naturals.  
Existeixen estacionaments per autocars de llarga durada?

Si, a l'Estació del Nord, C/ Ali Bei núm. 80 i en els de la xarxa BSM de Garcia Faria, P Garcia Faria núm. 71, es poden fer estacionaments de llarga durada. La informació de tarifes estan a la pàgina web de Zona bus.