FAQ's

Podem fer us de la reserva de Sagrada Familia sense entrada al Temple?
No, aquesta reserva nomes es pot fer us , si previament s'ha comprat l'entrada col.lectiva , i es reuneixen els requisits per poder accedir a l'area de exclusio que envolta la Sagrada Familia. 
Hi ha aparcament per autocars turistics a Park Guell?
Els autocars dels grups que visiten la zona regulada poden reservar una plaça d'aparcament en el moment de la compra de l'entrada, que els dóna dret a hora i mitja d'estacionament a l'aparcament de la Zona Bus. Si l'aparcament no està ple, qualsevol autocar pot fer-ne ús abonant 12€ (hora i mitja d'estacionament) en temporada alta i 9€ en temporada baixa. L’aparcament també disposa de 5 places on els autocars poden encotxar i desencotxar passatge.  És IMPORTANT tenir en compte que l’accés des de la Plaça Sanllehy pot estar tancat perquè l’aparcament està ple. En aquest cas només podran accedir els autocars amb reserva o vehicles autoritzats.
Quins vehicles tenen la consideració d'autocars?
Autobús o autocar: automòbil que tingui més de nou places inclosa la del conductor, destinat per la seva construcció i condicionament,  al transport de persones i els seus equipatges. S'inclou en aquest terme el troleibús, vehicle connectat a una línia elèctrica i que no circula per rails. A partir de 10 places el vehicle ja és considerat un autocar.
Hi ha limit d'estacionament Zona Blava Autocars al HUB Montjuic?
No , de manera extraordinaria , al HUB de Montjuic es pot estacionar sense limit de pagament mentre estigui activa la Zona Blava Zonabus (DLL a DG de 08:00 a 20:00) A la resta de la Ciutat de Barcelona , el temps maxim d'estada per operació a la Zona Blava Zonabus es de dues hores. 
La Reserva de Ciutat Vella , es una reserva d'estacionament?
No, la reserva de Ciutat Vella es una Zona per encotxar i desencotxar exclusivament, no podent estacionar a la mateixa. A mes , aquesta zona nomes la poden utilitzar, fent abans la reserva , els grups de PMR , els escolars de menys de 16 anys i els hotels agremiats al Gremi d'Hotels de Barcelona. 
Amb quina antel.lació maxima puc fer una reserva a Ciutat Vella?
Els temps maxim d'antel.lació per poder reservar l'espai de Ciutat Vella es de 7 dies naturals. 
Existeixen estacionaments per autocars de llarga durada?

Si , a l'Estació del Nord , C/ Ali Bei nº 80 i en els de la xarxa BSM de Moll d'Espanya , Pl de L'Ictineo s/n , i a Garcia Faria, P Garcia Faria nº 71 , es poden fer estacionaments de llarga durada. L'informació de tarifes estan a la pagina web de Zonabus.