Informació rellevant

Noves places d'encotxament i desencotxament a l'entorn de La Pedrera

S'habiliten dues noves places d'encotxament i desencotxament al carril bus de l'Avinguda Diagonal sentit Besòs, entre els carrers Roger de Llúria i Bruc. Aquestes noves places es troben a 4 minuts caminant de La Pedrera. La plaça existent del carrer Provença funcionarà només amb reserva exclusiva per  a PMR i escolars.

L'Estació Barcelona Nord s'incorpora a l'SPRO

A partir del 19 de juliol, es podran dur a terme les operacions d'estacionament, encotxament i desencotxament d'autocars discrecionals a l'Estació Barcelona Nord de manera més còmoda i àgil amb l'app SPRO. 

 
Reserves Font Màgica

En l'aplicació de l'Ordenança Fiscal 3.12 (apartat C de l'annex), a partir del 13 de juliol, la zona d'estacionament d'autocars de l'entorn de la Font Màgica de Barcelona només funcionarà mitjançant reserva prèvia i abonament de la taxa corresponent en horari d'espectacles. La reserva s'ha de realitzar a través d’aquesta pàgina web. 
 

TARIFA PER LES PARADES D'ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT

En aplicació de l’Ordenança Fiscal 3.12 a partir del dia 1 de juliol, en les zones de parada breu de la Zona Bus, l’encotxament i desencotxament passarà a tenir una tarifa de 2,5 euros única per operació. 
 

ANUL.LACIÓ ZONA BLAVA POLVORÍ

Informem als usuaris de Zonabus que les places de zona blava per a autocars situades al carrer Polvorí  quedaran fora de servei de manera temporal.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

ANUL·LACIÓ DE LES PARADES D'ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT DE AV. Mª CRISTINA

Informem als usuaris de ZonaBus que les parades d’encotxament i desencotxament de l'Av. Mª Cristina han estat anul·lades per obres.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona i recordem que a la nostra web poden consultar altres zones disponibles properes a aquesta ubicació.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Subscriu-te als avisos