Benvinguts a Zona Bus

Barcelona disposa d’un conjunt de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics, que es troben properes als punts de major atractiu de la ciutat i els hi fan més fàcil i ordenat l’estacionament i les parades.

ZonaBus.cat proporciona informació detallada de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics.

Telèfon contacte ZonaBus 93 3308799 (dilluns a divendres 8-15 h)

ZONA BLAVA CARRETERA DE MIRAMAR FORA DE SERVEI

Informem els usuaris de ZonaBus que, el dia 28 d'octubre des de les 12:00h fins a les 00:00h, el tram de zona blava ZonaBus situat a la Carretera Miramar 15, quedarà fora de servei.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l'hora de programar visites a la zona.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

ZONA BLAVA ZONA BUS AVDA. PARAL.LEL 22 FORA DE SERVEI

Per actes esportius que es duran a terme els dies 17 i 24 d'Octubre de 2021, la Zona Blava Autocars situada a la Avda. Paral.lel 22 quedarà fora de servei, entre les 08:00h fins a les 13:00 hores,  sense poder fer cap operació a l’indret esmentat.   

Preguem que tingueu en compte aquest fet a l’hora de programar les visites en aquesta zona.  

NOU SENYAL PER A PROTEGIR A LES PERSONES USUÀRIES VULNERABLES

La Direcció General de Trànsit ha publicat una instrucció en què es defineix el nou senyal d'advertència de perill d'angles morts en vehicles de transport de passatgers i mercaderies. El seu objectiu és advertir a les usuàries i usuaris vulnerables del perill que suposa situar-se en alguna d'aquestes zones no visibles quan s'aproximin a aquests vehicles senyalitzats per així evitar riscos.

Aquesta mesura és de caràcter voluntari i eminentment urbà. La podran portar els vehicles de repartiment, distribució de mercaderies, autobusos urbans, escolars i camions pesats.

Per a més informació consulteu: https://www.barcelona.cat/mobilitat/ca/actualitat-i-recursos/noticies/nou-senyal-dangles-morts-a-mes-de-2-000-vehicles-municipals_1106752 

ANUL·LACIÓ DE LA PARADA D’ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT DE PLAÇA DRASSANES

Informem als usuaris de ZonaBus que la parada d’encotxament i desencotxament de la Plaça Drassanes ha estat anul·lada .

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona i recordem que a la nostra web poden consultar altres zones disponibles properes a aquesta ubicació

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.
 

ANUL·LACIÓ DE LES PARADES D'ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT DE AV. Mª CRISTINA

Informem als usuaris de ZonaBus que les parades d’encotxament i desencotxament de l'Av. Mª Cristina han estat anul·lades per obres.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona i recordem que a la nostra web poden consultar altres zones disponibles properes a aquesta ubicació.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.