Benvinguts a Zona Bus

Barcelona disposa d’un conjunt de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics, que es troben properes als punts de major atractiu de la ciutat i els hi fan més fàcil i ordenat l’estacionament i les parades.

ZonaBus.cat proporciona informació detallada de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics.

Telèfon contacte ZonaBus 93 3308799 (dilluns a divendres 8-15 h)

CANVI DE SENTIT DE LA CIRCULACIÓ AL CARRER DE LA FOIXARDA


Informem als usuaris de ZonaBus que a partir del dia 24 de gener el carrer de la Foixarda canviarà el sentit de la circulació.
Preguem que tinguin en compte aquest fet a l'hora de programar visites a la zona.
Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.
 

ZONA BLAVA CARRER DE LA FOIXARDA FORA DE SERVEI

Informem que, degut al canvi de sentit de circulació que afectarà properament al carrer de la Foixarda, des del dia 13 de gener la zona blava ZonaBus situada en aquest carrer quedarà fora de Servei fins nou avís.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l'hora de programar visites a la zona.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

NOU SENYAL PER A PROTEGIR A LES PERSONES USUÀRIES VULNERABLES

La Direcció General de Trànsit ha publicat una instrucció en què es defineix el nou senyal d'advertència de perill d'angles morts en vehicles de transport de passatgers i mercaderies. El seu objectiu és advertir a les usuàries i usuaris vulnerables del perill que suposa situar-se en alguna d'aquestes zones no visibles quan s'aproximin a aquests vehicles senyalitzats per així evitar riscos.

Aquesta mesura és de caràcter voluntari i eminentment urbà. La podran portar els vehicles de repartiment, distribució de mercaderies, autobusos urbans, escolars i camions pesats.

Per a més informació consulteu: https://www.barcelona.cat/mobilitat/ca/actualitat-i-recursos/noticies/nou-senyal-dangles-morts-a-mes-de-2-000-vehicles-municipals_1106752 

ANUL·LACIÓ DE LES PARADES D'ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT DE AV. Mª CRISTINA

Informem als usuaris de ZonaBus que les parades d’encotxament i desencotxament de l'Av. Mª Cristina han estat anul·lades per obres.

Preguem que tinguin en compte aquest fet a l’hora de programar visites a la zona i recordem que a la nostra web poden consultar altres zones disponibles properes a aquesta ubicació.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.